Med venlig hilsen

Radio Helsingør Lokalnyt
09-Oktober-2018

 Program for

fredag den 12.oktober 2018

 

Kl. 13:02 - 13:35 Der indledes med "OLDIES" ved Ole Bjørn, som spiller dejlig 50'er og 60'er musik for lytterne og mon ikke han har fundet nogle gode gamle ørehængere frem fra pladesamlingen.

Tilrettelæggelse: Ole Bjørn.

KL. 13:35 - 13:50 I studiet har vi lederen af Frivilligcenteret Line Dietz Bjerregaard, som vil fortælle om centerets selvhjælpsgrupper. Der vil også blive tid til at høre om familiecafeerne, der afholdes jævnligt i Frivilligcenterets lokaler i Hamlet.

Tilrettelæggelse: Flemming Vestergaard.

Kl. 13:50 - 14:00 I mandags blev der afholdt Aktivitetsmesse i Helsingør Hallerne - for 30. gang! Vi talte med frivilligkoordinator Hanne Andersen om den store og vigtige opgave, som det er at løfte det frivillige arbejde i Helsingør. Fungerende borgmester Henrik Møller åbnede aktivitetsmessen, og bag efter talte vi med ham om kommunens støtte til det frivillige arbejde.

Tilrettelæggelse: Flemming Vestergaard.

Kl. 14:00 - 14:20 Jens Kirkegaard har nu to politikere, henholdsvis Silas Drejer og Michael Mathiesen, som også er garvede revykunstnere i Espergærde, i studiet. Vi skal nok høre lidt om revy, og selvfølgelig også lidt om politik, de sidder begge i Kulturudvalget i Helsingør Kommune.

Tilrettelagt af: Jens Kirkegaard.

Kl. 14:20 - 14:57 Det er 50 år siden, at ungdomoprøret fra 68 begyndte at ændre samfundet og ikke mindst vores opfattelse af autoritet og kvindefrigørelse. I studiet har vi antropolog Claus Oreskov, der selv stod omkring Storkespringvandet i 60'erne, og samtalen drejer sig om de politiske og sociale forudsætninger for ungdomsoprøret.

Tilrettelagt af Flemming Vestergaard.

 

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Vi sender på FM 92,8 MHz, Stofanet Helsingør 96,8 MHz, samt DAB+. Og husk også at du kan høre os live i sendetiden på www.Radiohelsingor.dk, både fredag og lørdag. Vores program bliver også lagt ud på Facebook.

Vores program kan høres som Podcast efter udsendelsen

www.radiohelsingor.dk