Programoversigt

Med venlig hilsen
Radio Helsingør, Lokalnyt

 Program for

fredag den 15. juni 2018

 

Kl. 13.02 - 13:35 Ole Bjørns "OLDIES" er nu tilbage efter en lille ferie og vi skal igen høre de gode gamle ørehængere fra 1950'er, 60'er og 70'erne. Vi får selvfølgelig også lidt historie omkring de forskellige popnumre.

Tilrettelæggelse: Ole Bjørn

KL. 13:35 - 13:55 I studiet kommer formand for Hammermøllen og egnshistorisk forening Hellebæk/Ålsgaarde Morten Steen Petersen, til en snak med Jens Kirkegaard om hans mangeårige engagement i Hellebæk omkring foreningen og møllen. Vi skal ligeledes høre om Mortens anden store interesse jazz, som for det meste foregår et andet markant sted nemlig i Egegården i Espergærde.

Tilrettelæggelse: Jens Kirkegaard.

Kl. 13:55 - 14:15 John Macko har været på besøg i Visit Nordsjælland, hvor han havde en samtale med direktøren Annette Sørensen. Hun fortæller om det nylig indviede Kongernes Nordsjælland med deltagelse af dronning Margrethe. Vi hører om de mange seværdigheder, slotte og naturen ikke mindst. Vi hører også om krydstogtsskibene, om Parforce skovene og om Den danske Riviera.   

Tilrettelæggelse og interview Johm Macko.

Kl. 14:15 -14:25 I dag er det Valdemarsdag. Er der mon nogen i dag, som ved hvorfor det hedder Valdemarsdag? Jo, for i dag er det næsten 800 år siden Dannebrog faldt ned fra himlen. Der er i øvrigt to forskellige sagn som fortæller om hvordan danskerne fik Dannebrog. Hør her historien bag disse sagn.

Tilrettelagt af Jette Mercuri.

Kl. 14:25 - 14:57 Vi sætter igen fokus på urfolkene i Arktis med etnolog Claus Oreskov fra Helsingør i studiet. Denne gang med et helt aktuelt emne: Grønland! Hvordan står det til med urfolkenes rettigheder i Grønland, både historisk, kulturelt og økonomisk? Og hvor er Grønland på vej hen? Samtalen krydres med grønlandsk musik og sang og ikke mindst et par små anekdoter.

Tilrettelæggelse og studievært: Flemming Vestergaard.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Vi sender på FM 92,8 MHz, Stofanet Helsingør 96,8 MHz, samt DAB+. Og husk også at du kan høre os live i sendetiden på www.RadioHelsingor.dk, både fredag og lørdag.

Vores program kan høres som Podcast efter udsendelsen

www.radiohelsingor.dk

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.04 | 19:30

Hey Jette,
kannst du mir deine private email Adresse senden an meine:
sylvia.toersleff@ googlemail.com
eure Adresse hat nicht von hier funktioniert.LG

...
19.04 | 11:51

Liebe Sylvia.
Ich erinnerst dich und habe für 8 tage nach her auf dich gedenkt, und jezt schreibe du. Will so gerne mit dir reden.

...
13.04 | 18:57

Liebe Jette,
erinnerst du dich an mich?
Lerne jetzt Dänisch.
Viele Grüße

...
21.02 | 21:46

Glæder mig til høre og læse mere om Radio Helsingør

...
Du kan lide denne side